Znanje pripreme i tehnologije svih poluproizvoda, gotovih proizvoda i napitaka na svojoj sekciji
Serviranje napitaka po standardima kompanije
Kontroliše kvalitet namirnica sa kojima radi
Kontroliše kvalitet poluproizvoda, gotovih proizvoda i količinu pripreme za radni dan ili potreban period
Na osnovu izveštaja planiranja pripreme poluproizvoda, pravi listu priprema potrebnih količina za poluproizvode
Učestvuje u tekućem procesu posla u baru
Odgovoran za ispravno stanje, pravilno korišćenje i funkcionisanje opreme na svojoj sekciji
Popunjava potrebne ček liste i ostala utvrđena dokumenta
Pronalazi i predlaže otklanjanje nedostataka radnih i tehnoloških procesa u baru
Odgovoran za brojčano i ispravno stanje inventara na svojoj sekciji
Kontroliše higijenu unutrašnjosti opreme, radnih površina, opreme, inventara i zaposlenih
Obaveštava šefa bara, zamenika šefa bara, starijeg barmena, tehnologa i šefa restorana o planiranim ili neplaniranim potrebnim servisnim / tehničkim dejstvima po unapred utvrđenim dokumentima i procedurama
Minimum 2 godine radnog iskustva u radu šanka restorana
Ozbiljnost i kreativnost u radu, izražena želja za stalnim edukovanjem i usavršavanjemkroz rad
Spremnost na rad u dinamičnom okruženju u smenama i vikendima